Westerink hoveniers

wie zijn wij?

Het is natuurlijk genieten als uw tuin er prachtig bij ligt, daarbij is het een aanwinst voor uw woning. Wat is er fijner dan in de zomer genieten van een prachtige en verzorgde tuin. Westerink Hovenier realiseert uw droomtuin. Wij kunnen dit van A tot Z, volledig in eigen beheer, voor u verzorgen. Zo kunnen wij uw tuin ontwerpen en hebben wij een eigen schetsservice. 

Heeft u al een mooie tuin laten aanleggen, dan is het natuurlijk ook belangrijk dat deze altijd in topconditie is. Denk aan gesnoeide bomen, verwijderd onkruid, bemesting en natuurlijk een strak gazon. Samen met u overleggen we uw wensen en zorgen we ervoor dat u ontzorgd wordt en enkel hoef te genieten van uw prachtig onderhouden tuin.

Tuinontwerp

We ontwerpen tuinen deskundig en volledig naar uw wens. 

tuinaanleg

We kunnen tuinen volledig voor u aanleggen in eigen beheer. 

tuinonderhoud

We kunnen bestaande en nieuwe tuinen op hoog niveau voor u onderhouden. 

over ons

wij staan altijd voor u klaar

Wij zijn een hoveniersbedrijf uit Nunspeet en onze ervaren hoveniers staan elke dag weer vol enthousiasme klaar om uw droomtuin te realiseren. Dit doen we in volledige samenspraak met u, zodat u maximaal kunt genieten van het door ons geleverde werk. Wij zijn dé complete aanbieder met alles onder 1 dak.

Wij zijn sinds 1990 actief en hebben sindsdien vele projecten naar tevredenheid gerealiseerd. Wij werken voornamelijk in de regio maar staan op verzoek ook landelijk voor onze klanten klaar. 

Wij werken elke dag met veel passie en plezier wat onze werkzaamheden ten goede komt. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. 

Contact opnemen

Westerink Hoveniers
Van Goghstraat 43 
8072JW Nunspeet

T:    06 22 41 29 99
E:    info@westerinkhovenier.nl 

KVK: 08722985
BTW: NL813517849B01

VRIJBLJVENDE OFFERTE

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.