Al uw behoeftes gerealiseerd

laat uw droomtuin ontwerpen

Een excellent tuinontwerp begint met een goed oriënterend gesprek. Dit is de eerste en belangrijkste stap om tot een goed ontwerp te komen, waar u tevreden mee gaat zijn. Uw wensen worden uitgebreid in kaart gebracht en deze vormen in combinatie met onze deskundige input, de basis voor het ontwerp van uw tuin. 

Nadat we alles hebben doorgenomen zullen wij er voor gaan zorgen dat op basis van het exact ingemeten perceel er een deskundig ontwerp zal worden gemaakt. Met daarbij een offerte waarin de materialen en prijzenopbouw staan voor het betreffende project.

Stap 1 – kennismaking

We maken kennis en brengen samen uw wensen in kaart en werken de ideeën uit. 

Stap 2 – uitwerking

Na het eerste gesprek gaan we voor u aan de slag met de schets van de tuin. Uw wensen worden erin verwerkt. 

Stap 3 – oplevering

We leveren het ontwerp aan ter goedkeuring en kunnen indien gewenst de tuin hierna realiseren. 

over ons

wij staan altijd voor u klaar

Wij zijn een hoveniersbedrijf uit Nunspeet en onze ervaren hoveniers staan elke dag weer vol enthousiasme klaar om uw droomtuin te realiseren. Dit doen we in volledige samenspraak met u, zodat u maximaal kunt genieten van het door ons geleverde werk. Wij zijn dé complete aanbieder met alles onder 1 dak.

Wij zijn sinds 1990 actief en hebben sindsdien vele projecten naar tevredenheid gerealiseerd. Wij werken voornamelijk in de regio maar staan op verzoek ook landelijk voor onze klanten klaar. 

Wij werken elke dag met veel passie en plezier wat onze werkzaamheden ten goede komt. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. 

Contact opnemen

Westerink Hoveniers
Van Goghstraat 43 
8072JW Nunspeet

T:    06 22 41 29 99
E:    info@westerinkhovenier.nl 

KVK: 08722985
BTW: NL813517849B01

VRIJBLJVENDE OFFERTE

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.