van a tot z geregeld

laat uw droomtuin aanleggen

Het aanleggen van uw nieuwe tuin is een ambachtelijke taak. Een tuin waarvan u het hele jaar kunt genieten en waar u zich thuis voelt, dat is ons doel. Dit doen wij door goed te luisteren naar uw wensen en te werken met hoge kwaliteit materialen. Dit in combinatie met ons vakmanschap en jarenlange ervaring, zorgt voor mooie resultaten. 

Of u nu gaat voor een kindvriendelijke of juist een hele strakke tuin, op basis van uw ideeën en budget gaan we voor het mooiste resultaat.

Stap 1 – kennismaking

We maken kennis en brengen samen uw wensen in kaart en werken de ideeën uit. 

Stap 2 – uitwerking

Na het opstellen van onze plan van aanpak, toetsen we deze. 

Stap 3 – uitvoering

Nadat we akkoord hebben gekregen, gaan we aan de slag. 

over ons

wij staan altijd voor u klaar

Wij zijn een hoveniersbedrijf uit Nunspeet en onze ervaren hoveniers staan elke dag weer vol enthousiasme klaar om uw droomtuin te realiseren. Dit doen we in volledige samenspraak met u, zodat u maximaal kunt genieten van het door ons geleverde werk. Wij zijn dé complete aanbieder met alles onder 1 dak.

Wij zijn sinds 1990 actief en hebben sindsdien vele projecten naar tevredenheid gerealiseerd. Wij werken voornamelijk in de regio maar staan op verzoek ook landelijk voor onze klanten klaar. 

Wij werken elke dag met veel passie en plezier wat onze werkzaamheden ten goede komt. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. 

Contact opnemen

Westerink Hoveniers
Van Goghstraat 43 
8072JW Nunspeet

T:    06 22 41 29 99
E:    info@westerinkhovenier.nl 

KVK: 08722985
BTW: NL813517849B01

VRIJBLJVENDE OFFERTE

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.